16 Mayıs 2016

TOROSLAR EDAŞ, HATAY’DA BAKIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR ​

Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ, Hatay'da kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2016 yılının nisan ayında bakım çalışmalarına devam etti. Nisanda 680 aydınlatma armatürü kontrolden geçirildi

Toroslar EDAŞ, sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Hatay'da 63.965 kilometrelik hattın bakımını yapan Toroslar EDAŞ, daha aydınlık bir kent için 680 adet aydınlatma armatürünü kontrolden geçirdi. 42 trafonun yenilendiği kentte, 50 pano ile 14 dağıtım merkezinin de bakımı gerçekleştirildi.

Kesintisiz enerjinin hedeflendiği yatırımlarda kentte, 40 kilometrelik havai hat yenileme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen yeni havai hattın yanı sıra, 83 kilometrelik de yeni AG-YG yeraltı kablosu ile 300 yeni aydınlatma armatürünün de montajı yapıldı.

Yıla hızlı başlayan ve nisan ayında bakım ve yenileme çalışmalarına öncelik veren Toroslar EDAŞ'ın Hatay'daki yatırımları devam edecek.