08 Mart 2021

Toroslar EDAŞ Adana'da kadın muhtarları ağırladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Adana'daki kadın muhtarlar Toroslar EDAŞ'a çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Toroslar EDAŞ yetkilileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Adana'nın kadın muhtarlarıyla şirketin Adana'daki bölge müdürlüğünde bir araya gelerek, görev bölgelerine ilişkin istişarelerde bulundu.

Toplantının açılışında şirket yetkililerince, kadın muhtarlara Toroslar EDAŞ ile kurdukları güçlü iletişim ve görev yaptıkları bölgelerde kaliteli ve sürdürülebilir elektrik hizmetinin devamı için sağladıkları destek nedeniyle teşekkür edilirken, muhtarlarla bölgede devam eden bakım, onarım ve yatırım konularında bilgiler paylaşıldı.

Şirket tarafından sürdürülen yoğun çalışmaların müşterilere olan faydasının daha da artırılması noktasında, toplantıda kadın muhtarlardan gelen talep ve öneriler, alanda yürütülen çalışmalarda değerlendirilmek üzere kaydedildi.

Operasyonel ve teknik süreçlerin tamamlanmasıyla söz konusu taleplerin hızla karşılanacağına dikkati çeken yetkililer, elektriğin arzı noktasında az da olsa istenmeyen sorunların sıfırlanması için bakım, onarım ve yatırım faaliyetlerine hız kesmeden devam edileceğini belirterek, bölgede yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı iletişim kanallarının sonuna kadar açık tutulacağını bir kez daha vurguladı.